Heard wil dat Johnny Depp nog dieper in zijn zakken tast

De afwikkeling van de scheiding tussen Johnny Depp en Amber Heard loopt niet van een leien dakje. Heard is boos dat Depp het scheidingsgeld - dat zij zou krijgen en wegschenken aan twee goede doelen - nu zélf direct doneert aan die goede doelen. "Hij haalt daar belastingvoordelen uit", zegt ze.

Volgens Variety eist Amber Heard dat Depp het geld verdubbelt. In plaats van de 6,1 miljoen euro weg te schenken aan de twee goede doelen, moet Depp van haar advocaten 12 miljoen euro doneren. Door het bedrag te verdubbelen, zou het belastingvoordeel wegvallen.

Eerder raakte al bekend dat Heard het geld zou doneren aan een kinderziekenhuis en aan een organisatie die strijdt tegen vrouwengeweld.

De actrice uit "The Danish girl" kiest de goede doelen niet lukraak: ze beweerde zelf door Depp te zijn mishandeld en voor het kinderziekenhuis in Los Angeles doet ze al jaren vrijwilligerswerk.