Gabriel Ríos toegevoegd aan affiche Night of the Proms

Gabriel Ríos zal dit najaar te zien zijn tijdens Night of the Proms. Dat heeft de Puerto Ricaans-Belgische zanger zelf bekendgemaakt op Radio 2. "Ik was heel blij met de uitnodiging, want dit is echt wel iets anders dan wat ik gewoon ben."
SVEN MICHIELS - PHOTOGRAPHY

Eerder raakte al bekend dat soulzangeres Chaka Khan, Keane-leadzanger Tom Chaplin, de Britse Natasha Beddingfield en het strijktrio Time For Three op de affiche van deze 32e editie staan. Vaste waarde John Miles tekent ook present.

Met de aankondiging van Gabriel Ríos is de affiche nu compleet. De zanger zal enkele van zijn nummers in symfonische arrangementen brengen, zo benadrukt de organisatie.

De komende editie van Night of the Proms vindt plaats op zaterdag 5, donderdag 10 en vrijdag 11 november in het Sportpaleis in Antwerpen en op zaterdag 12 november in de Ethias Arena in Hasselt.