Monsterfile op E17 na verkeersongeval in Gentbrugge

Op de E17 heeft vanmorgen een monsterfile gestaan tussen Antwerpen en Gent. Door een ongeval op het viaduct van Gentbrugge waren twee rijstroken versperd geraakt. De vertraging liep op tot twee uur en ook op de alternatieve wegen waren er grote problemen.

Bij het ongeval waren vier auto's en twee vrachtwagens betrokken. Rond 9 uur vanmorgen waren de betrokken voertuigen weggetakeld, maar de brandweer moest ook het wegdek schoonmaken. Uit een van de vrachtwagens was namelijk brandstof gelekt. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen.

Op de E17 stond het verkeer stil vanaf Lokeren tot Gent. Ook op de alternatieve gewestwegen richting Gent waren er problemen. Dat gold voor de Antwerpsesteenweg ter hoogte van Lokeren en Lochristi en de Dendermondsesteenweg, tussen Kalken en Destelbergen. Ook op de R4 was het erg druk tussen het knooppunt van Destelbergen en Merelbeke.