Beyoncé annuleert concert door stemproblemen

De Amerikaanse zangeres heeft haar concert van nu woensdag in het MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey geannuleerd. Volgens de website van het MetLife Stadium moet ze van de dokter haar stem laten rusten. Het optreden is verplaatst naar 7 oktober.
archieffoto: Beyoncé op de MTV Awards.

Voorlopig zou er maar 1 optreden geannuleerd zijn. Afgelopen weekend vierde Beyoncé haar 35e verjaardag, onder meer met een bezoek aan Camp David, het buitenverblijf van de Obama's, waar ze tijd doorbracht met Michelle, Sasha en Malia. Zondag ging ze met echtgenoot Jay Z naar het Made in America Festival in Philadelphia. Daar had ze een geanimeerd gesprek met voormalig president Bill Clinton en ging ze naar Coldplay, de band van vriend Chris Martin, kijken.

De Formation World Tour van Beyoncé begon op 27 april in Marlins Park in Miami. De zangeres moet nog 9 shows afwerken, die zouden doorgaan zoals gepland.