Tentoonstellingsruimte Sam Dillemans blijft langer open

De tentoonstellingsruimte van kunstenaar Sam Dillemans in Borgerhout (Antwerpen) blijft open tot 18 december van dit jaar. Oorspronkelijk zou het gerenoveerde pand op een steenworp van zijn atelier de deuren sluiten op 16 oktober.

Sinds de opening in april hebben al bijna 10.000 mensen een bezoek gebracht aan "Tentoontstellingsruimte Sam Dillemans".

"De finissage was normaal gepland voor 16 oktober, maar door de grote vraag van groepen voor rondleidingen en de vele individuele bezoekers die voor een tweede keer, en soms zelfs nog vaker naar de ruimte terugkeren, heeft de kunstenaar besloten om de deuren open te houden tot 18 december", zegt Manteau, dat het gelijknamige boek "Tentoonstellingsruimte Sam Dillemans" heeft uitgegeven.

De openingsdagen van "Tentoonstellingsruimte Sam Dillemans" blijven behouden: woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag van 14 tot 18 uur. Een voorsmaakje op Canvas.be.