"Wat lig je daar als een foetus, terwijl je volwassen bent?"

Winter is coming, al is het voor ons nog eventjes geduld hebben. Dat neemt niet weg dat momenteel een filmpje viraal gaat op het internet –intussen meer dan 18 miljoen views en bijna 350.000 keer gedeeld op Facebook- waarbij de griep centraal staat. Meredith Masony maakt dan ook op een ronduit hilarische manier het verschil duidelijk wanneer een man in een relatie verkouden is en hoe zijn vrouw, ook verkouden, dan reageert. "Hoe sarcastisch bedoeld ook, er zit toch veel waarheid in", aldus Masony op Today News.

"Het is een fenomeen dat jaarlijks lijkt terug te komen: de kinderen brengen de bacillen mee van school en iedereen wordt ziek. Maar als huisvrouw bestaat er niet zoiets als ziek zijn. Ik moet blijven doorgaan. Terwijl mijn echtgenoot, hoe graag ik hem ook zie, bij een griepje in een brok ellende verandert."

"Ik ben natuurlijk geen dokter, maar ik ben er vrijwel zeker van dat mannen niet zieker zijn bij een griep dan vrouwen."

Het filmpje kan misschien nog het best omschreven worden als "Het leven zoals het is: de griep". Met Masony die uiteindelijk grapt dat ze de advocaat gebeld heeft, omdat het hoog tijd is dat haar zieke man zijn testament kan opmaken:

lees ook