Madonna en Guy Ritchie lossen ruzie over voogdij Rocco op

Madonna en haar ex-man Guy Ritchie hebben hun ruzie over de voogdij over hun zoon Rocco (16) bijgelegd. Enkele uren voor ze voor de rechter moesten verschijnen zouden ze zelf afspraken gemaakt hebben.
AP2008
Guy Ritchie en Madonna (foto september 2008)

Een woordvoerder van de rechtbank bevestigde dat er een overeenkomst is, maar gaf geen details. Volgens de advocaat van Guy Ritchie blijft Rocco bij zijn vader in Londen wonen. De advocaten van Madonna hebben geen commentaar gegeven.

De ruzie begon in december toen Rocco een bevel van het gerecht negeerde om opnieuw bij zijn moeder in New York te gaan wonen. Sindsdien leeft hij in Londen bij zijn vader. Hij ziet zijn moeder wel af en toe en dat zou ook zo blijven. In augustus was hij nog met Madonna in Cuba.

Madonna en Guy Ritchie zijn in 2000 getrouwd en zijn acht jaar later gescheiden.