Ongeduldige jongen doopt zichzelf

Hij had er zo naar uitgekeken en dus mocht het ook wel vooruitgaan. De 6-jarige Jordan Warrick werd afgelopen weekend gedoopt, maar vond op een gegeven moment dat de dominee die hem zou dopen te veel praatte en te lang wachtte om tot de actie over te gaan. "I will do it!", riep de jongen dan maar zelf uit en met de neus dichtgeknepen doopte hij zichzelf. Het filmpje werd op Facebook intussen meer dan 5 miljoen keer bekeken.

Vader Terrence Warrick op ABC News: "Hij had schrik dat het water te koud zou zijn en daarom heeft hij de stier onmiddellijk bij de hoorns gepakt. Iedereen daar aanwezig gierde het uit van het lachen."

"Ik was tegelijkertijd blij en gechoqueerd. Want dit had ik helemaal niet verwacht", voegde moeder Inda Swift eraan toe, "Maar sinds het begin van het jaar wilde hij absoluut gedoopt worden. Zijn tweelingbroer stierf bij de geboorte en hij zei dat hij dicht bij zijn broer wilde zijn. Hij heeft daar een heel duidelijke mening over."

"Een dag om nooit te vergeten", aldus de vader nog. En dat had dan vooral te maken met de onverwachte wending die zoon Jordan aan de doop gaf:

lees ook