"Michelle Obama: beauty, brains and booty"

"Waarom deze foto zoveel aandacht trekt? Het lichaam van Michelle wordt zijdelings in zijn volle proportie weergegeven, en dat is voor de eerste keer. Intussen zijn we wel al gewoon geraakt aan haar gespierde armen en keurig verzorgde ponyhaar. Wat we nu te zien krijgen, het internet smult ervan." Daarboven blokletterde kabelnetwerk Revolt Tv nog: "The internet is freaking out." Aanleiding is een foto van Michelle Obama in het lifestylemagazine Essence. "Een foto die we niet ongemerkt kunnen laten voorbijgaan", vervolledigde Buzzfeed News.

In het komende oktobernummer van Essence staan president Barack Obama en zijn echtgenote centraal. Ze sieren niet alleen de cover, maar ook bij het artikel staan opmerkelijke foto’s, zoals:

Juist deze foto krijgt de nodige weerklank op het internet:

lees ook