Black Eyed Peas herdenkt aanslagen Brussel op Facebookpagina

De Amerikaanse hiphopband Black Eyed Peas brengt vandaag op zijn Facebookpagina hulde aan de slachtoffers van de aanslagen in ons land. Vorige week nog bracht de band een remake uit van hun hit "Where's the love" uit 2013. De voorbije dagen postte de groep telkens een stukje van de clip op hun Facebookpagina. Vandaag, op de 15e verjaardag van de aanslagen in de VS, gebeurt dat met een duidelijk eerbetoon aan ons land.

In de nieuwe versie van "Where's the love" roepen de leden van de band, samen een reeks andere artiesten op om de haat en het geweld in de wereld te stoppen. In de videoclip worden foto's getoond van geweld tegen zwarten in de VS, maar ook van de aanslagen in onder meer Orlando, Parijs, Istanbul en Brussel.

De voorbije dagen zette Black Eyed Peas al afzonderlijke stukjes van de meer dan vijf minuten durende clip op hun Facebookpagina. Vandaag gebeurde dat opnieuw en worden beelden van na de aanslagen in ons land getoond bij de stemmen van Shailene Woodley en Becky G.