Cath Luyten zoekt voor nieuw programma mensen met een plan

Cath Luyten presenteert begin 2018 een nieuw programma op Eén. Daarvoor is ze op zoek naar mensen die volgend jaar iets heel bijzonders willen realiseren en hun ervaringen willen delen met de rest van Vlaanderen. Dat heeft ze aangekondigd in "Van Gils & Gasten".
© VRT
Josje Huisman in "Buurman, wat doet u nu?"

Het kan zowel gaan om grote als kleine plannen: je buitenlands lief ten huwelijk vragen en naar België halen, de laatste wens van je oma vervullen, die verschrikkelijke ziekte verslaan.

Luyten benadrukt wel dat het geen "droomfabriek" wordt. "Onze kandidaten moeten alles zelf doen." Luyten zal hen interviewen bij de start van hun project en ze zal een jaar later met hen bekijken waar het gelukt is en wat de moeilijke momenten waren. Zelf kijkt ze er enorm naar uit om te luisteren naar de verhalen van mensen. Geïnteresseerden kunnen hier terecht.

Vanaf maandag 19 september is Cath Luyten ook op Eén te zien met het nieuwe programma "Buurman, wat doet u nu?" waarin ze op bezoek gaat bij bekende Nederlanders. Josje Huisman (foto boven, ex-K3) is de eerste centrale gast.

Meest gelezen