"I couldn’t give a fucking shit!"

Eind vorige week trad Adele op in New York. Terwijl de Britse zangeres de dag voordien tijdens een optreden gezegd had dat de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie "het einde van een tijdperk inluidde" en dat ze haar show aan hen zou opdragen, bleken nieuwsmedia dat toch enigszins verkeerd begrepen te hebben. Dat maakte ze duidelijk tijdens haar volgende optreden.

Adele tussen een paar nummers door: "Ik denk dat het ziekelijk is dat men bericht over iets wat als een absolute grap bedoeld is. Het interesseert me geen zier dat ze uit elkaar zijn. I couldn’t give a fucking shit. Het leek alsof mijn hart gebroken was door hun scheiding. Maar het interesseert me niet. Ik ken hen zelfs niet."

"Als iets niet werkt, maak er dan een eind aan. Dat doe ik tenminste altijd. Ik wens hen het beste, maar verder interesseert het me niet. Net zo min als het hen interesseert, vermoed ik. Het is belachelijk, te weten wat er allemaal gaande is in de wereld en dat dit dan voorpaginanieuws is."

Ze verontschuldigde zich dan nog dat haar grappen blijkbaar niet altijd hun doel bereikten, "in tegenstelling tot echte komieken, wier timing altijd fantastisch is." Besluiten deed ze met: "Alsof ik die avond al huilend naar huis gegaan ben. Belachelijk."

Meest gelezen