"Ik miste duidelijk de bal, niet?"

Hoe moeilijk het is om een bal te vangen tijdens een american footballwedstrijd werd zaterdag duidelijk toen Ashley Ward probeerde te bewijzen dat zij het wél kon. Maar de fotografe van de plaatselijke ploeg, Auburn, kreeg niet alleen het schaamrood op de wangen toen ze compleet faalde in haar poging, de bal liet ook een echte rode plek op haar gezicht na. Maar ze kon er wel mee lachen, net als het internet.

Ward na het voorval op de plaatselijke nieuwszender WBRC: "Ik denk dat het duidelijk was dat ik de bal probeerde te vangen. Met de manager van de ploeg speelde ik al enige tijd met het idee dat ik een bal zou vangen, mocht die naar mij geschopt worden. Klaarblijkelijk heb ik hem gemist en heb ik hem gevangen met mijn gezicht, in plaats van met mijn handen. Mijn huid is rood aan één kant van mijn gezicht. Maar het gaat me goed."

Op Twitter voegde ze eraan toe: "Auburn mag dan wel gewonnen hebben, maar ik zeker niet." Grappig was het in ieder geval:

Meest gelezen