Laura Tesoro "kers op de taart" voor Night of the Proms

De organisatie van de Night of the Proms heeft Laura Tesoro toegevoegd aan de affiche, "als kers op de taart". Eerder waren Chaka Khan, Natasha Bedingfield, Tom Chaplin (Keane) en Gabriel Rios als hoofdacts aangekondigd.
AFP or licensors

"Met Laura Tesoro en Gabriel Rios als Belgische solisten op de Night of the Proms wordt dit jaar extra nadruk gelegd op talent van eigen bodem. Op de shows in Antwerpen en Hasselt zal Laura Tesoro onder andere voor het eerst "What’s the pressure" in een speciaal daarvoor geschreven symfonisch arrangement brengen”, laat de organisatie weten in een persbericht.

De komende editie van de Night of the Proms vindt plaats op zaterdag 5, donderdag 10 en vrijdag 11 november in het Sportpaleis in Antwerpen en op zaterdag 12 november in de Ethias Arena in Hasselt. De presentatie is opnieuw in handen van Kobe Ilsen.

Meest gelezen