"Dankjewel, bitch!"

Mocht het dan niet helemaal duidelijk zijn wie de eerste clash tussen Hillary Clinton en Donald Trump gewonnen heeft, het internet heeft alvast een winnaar gevonden. Eentje die haar tegenstander knock-out sloeg en dat met hooguit 4 woorden. Journaliste Kimberly Halkett van nieuwszender Al Jazeera English wees een vrouw die haar geduwd had op weg naar een interview kordaat terecht met: "Thanks a lot, bitch!" Sommigen zagen het haar al tot president van de VS schoppen.

Halkett zou op weg geweest zijn, net voor het presidentieel debat begon, naar Mark Cuban, de zakenman/miljardair die openlijk zijn steun betuigde aan Clinton en van haar een zitje op de eerste rij gekregen had. Maar het was dringen geblazen en Halkett werd aangemaand het wat rustiger aan te doen. "Maar zij was me aan het duwen", verdedigde de journaliste zich, om zich vervolgens tot de vrouw achter zich te wenden en de gevleugelde woorden "Thanks a lot, bitch!" uit te spreken.

Zo onverbloemd de waarheid durven zeggen, het ging niet onopgemerkt voorbij:

Meest gelezen