"Hallo, ik ben Tom Hanks"

Tijdens de fotoshoot ter gelegenheid van hun huwelijk in Central Park, New York, zagen pasgehuwden Elisabeth en Ryan plots een jogger in hun richting komen. En dat bleek niemand minder dan Oscarwinnaar Tom Hanks te zijn. Niet alleen legde fotografe Meg Miller de onverwachte ontmoeting op foto vast, Hanks vroeg zelf ook om een selfie te mogen nemen.

Miller op nieuwswebsite Today: "Hij had een hoodie aan en een pet op zijn hoofd. Terwijl hij naderde zette hij die af en zei iets van: "Hallo, ik ben Tom Hanks." En wij hadden zoiets van: "Oké. Dat hebben we begrepen." Hij zei verder nog dat, indien ze onmiddellijk wilden trouwen, hij het huwelijk zelf kon inzegenen. Maar ze waren al getrouwd."

"Het koppel heeft hem dan uitgenodigd voor de receptie, maar hij had al andere plannen. Hij vroeg hen wel of hij een selfie mocht nemen. Ondertussen heb ik zelf zoveel mogelijk foto’s genomen. Ik denk niet dat ik ooit zo snel gefotografeerd heb."

Meest gelezen