"Will & Grace"-cast schaart zich in filmpje achter Hillary Clinton

De cast van de populaire Amerikaanse tv-reeks "Will & Grace" is even opnieuw samengekomen. Niet voor een vervolg op de reeks, maar voor een promofilmpje voor de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton. Het overtuigende argument van Will voor Jack blijkt uiteindelijk: "Katy Perry houdt van Hillary".

De Amerikaanse sitcom liep van 1998 tot 2006. Acteurs Eric McCormack (Will), Debra Messing (Grace), Sean Hayes (Jack) en Megan Mullally (Karen) hadden op sociale media al enkele dagen de spanning opgebouwd. Een echte reünie lijkt er voorlopig niet in te zitten.

In onderstaand filmpje komt u wel te weten wat de personages van Donald Trump en Hillary Clinton vinden.

Afgelopen nacht was er het eerste tv-debat tussen Trump en Clinton. U leest er alles over in de "Amerika kiest"-rubriek op onze site en u kunt het debat er ook herbekijken. 

Meest gelezen