Bart De Pauw stelt "It's showtime!" voor

Bart De Pauw heeft zijn nieuwe humoristische reeks "It's showtime!" voorgesteld. Daarin vertelt hij het verhaal van Kenny, een jongen van 22, die het wil maken in de showbizz. De reeks van Koeken Troef! zal in het voorjaar van 2017 op Eén en Telenet te zien zijn.

De opnames zijn op 4 juli gestart. In de reeks zijn onder anderen Stijn Steyaert, Ella-June Henrard, Tom Audenaert, Kevin Bellemans, Lies Pauwels, Thomas De Smet en Bart De Pauw te zien.

Kenny (22) wil het maken in de showbizz. Hij is de spilfiguur van de reeks en van de volkse, maar liefdevolle familie De Rouck die hem overal vergezelt. Met zijn onbegrensde ambitie wil hij alles uitproberen: zingen, dansen, goochelen, vuurspuwen. Zijn grote probleem is echter dat hij geen talent heeft, maar dat zelf niet inziet.

Het scenario is geschreven door Bart De Pauw ("Quiz me quick", "De Biker Boys"), Pietje Horsten ("Buiten de zone", "W817" en "Loslopend wild") regisseert. De reeks is een coproductie van Koeken Troef! (het productiehuis van Bart De Pauw), Eén en Telenet en zal in 2017 op Eén en Telenet te zien zijn.

Meest gelezen