Dan Brown komt met nieuw boek in "Da Vinci"-reeks

Dan Brown komt in september volgend jaar met een nieuw boek in zijn "Da Vinci Code"-reeks. Het boek krijgt de titel "Origin" mee en verschijnt vier jaar na bestseller "Inferno".

Veel is er nog niet geweten over de nieuwe thriller, maar wel zeker is dat het boek ook nu zal draaien rond hoogleraar kunstgeschiedenis Robert Langdon. Het fictieve personage was eerder al terug te vinden in de boeken "Het Bernini Mysterie", "De Da Vinci Code", "Het Verloren Symbool" en "Inferno".

In het nieuwe verhaal zal de hoogleraar betrokken raken "bij twee vraagstellingen die de mensheid al eeuwenlang het meest bezighouden" en zal "een wereldschokkende ontdekking doen", zo is te horen bij de uitgeverij.

"Origin" verschijnt wereldwijd op dezelfde datum: 26 september 2017.

Meest gelezen