Ed Sheeran koper van varkensbeeld waarvoor hij model stond

De Britse singer-songwriter Ed Sheeran blijkt uiteindelijk zelf de koper te zijn van het varkensbeeld "Ed Sheer-ham" waarvoor hij zijn uiterlijk leende. Sheeran betaalde volgens de BBC bijna 7.200 euro voor het werk dat voor het goede doel geveild werd.

De geruchten dat Sheeran zelf de koper was, deden al even de ronde. Het beeld maakte afgelopen zomer deel uit van de "Pigs gone wild"-beeldenroute in Ipswich. Het werd geveild voor het St. Elizabeth Hospice.

"We vroegen ons al of hij het zou willen kopen", zegt Rachel Backshall van het St. Elizabeth Hospice. "Maar toen zei hij dat hij het werk zou signeren voor de koper. Hij heeft het goed verborgen kunnen houden. Nu heeft hij laten weten dat hij heel blij is dat hij op deze manier iets kan doen voor het goede doel."

Meest gelezen