Bazart kondigt extra concert aan in Lotto Arena

Bazart staat ook op 31 maart 2017 in de Lotto Arena in Antwerpen. Dat hebben ze aangekondigd op Studio Brussel. Goed nieuws dus voor wie geen ticket kon bemachtigen voor het optreden op 1 april. Dat was in een mum van tijd uitverkocht. Hun debuutplaat "Echo" is vanaf vandaag te koop.

Het blijft heel snel gaan voor Bazart. Het eerste concert van het Gents-Antwerpse vijftal was in minder dan een dag tijd uitverkocht, hoewel hun eerste album nog moest uitkomen. Vanaf vandaag kan dat niet meer gezegd worden, want "Echo" is nu digitaal verkrijgbaar.

De jongens van Bazart trokken naar Frankrijk voor de opnames van de plaat. "De nummers waren er eigenlijk al lang. Begin deze zomer hebben we ze opgenomen, dan hebben we op korte tijd snel en veel gewerkt. Het is alsof we er tot gisteren aan bezig zijn geweest. En nu is het eindelijk zover: onze eerste baby is ter wereld gekomen", zei zanger Mathieu Terryn vanmorgen op Studio Brussel.

De bandleden zijn er zich van bewust dat alles heel snel gaat, maar ze willen daar niet te veel bij stilstaan en laten het op hen afkomen. "Het is echt zot, het stopt niet. We zijn er keihard van aan het genieten."

Wanneer de ticketverkoop start voor het concert op 31 maart, is nog niet bekend.

Studio Bazart

Maandag neemt Bazart twee uur lang Studio Brussel over. Tussen 18 en 20 uur is er "Studio Bazart", en kiezen Mathieu, Simon en Oliver de platen.

Bazart bracht bij StuBru een live-versie van "Chaos"

Vorige week speelde Bazart "Goud" bij "BEL10":

Meest gelezen