Huis uit "Mrs. Doubtfire" staat te koop

Het huis uit "Mrs. Doubtfire" staat te koop. Geïnteresseerden moeten wel naar San Francisco trekken en er zo maar even 4,45 miljoen dollar (3,9 miljoen euro) op tafel leggen.
Image supplied by Capital Pictures

De bewuste villa werd in 1893 gebouwd en was exact honderd jaar later te zien in "Mrs. Doubtfire", de populaire film waarin Robin Williams een man speelde die zich verkleedde als vrouwelijke oppas. Het personage probeerde op die manier na zijn echtscheiding nog bij zijn kinderen te zijn.

Geregeld kwamen fans van de film een bezoekje brengen aan de woning. De huidige eigenaars zijn naar eigen zeggen altijd vriendelijk voor hen geweest. Na de dood van de acteur werd het huis zelfs even omgetoverd tot een herdenkplaats en werd de trap vol met bloemen gelegd. 

Doorheen de jaren zijn er al verschillende werken uitgevoerd aan het huis, maar mensen zullen wel nog steeds de locatie uit de film herkennen, zo klinkt het. Meer foto's van de villa zijn terug te vinden op de website van het immokantoor.

Meest gelezen