Huwelijksaanzoek verloopt (opnieuw) niet volgens plan

Gisteren berichtten we over een huwelijksaanzoek in een vol stadion dat niet verliep zoals de aanstaande bruidegom het verwacht had. De verlovingsring viel immers uit zijn handen, voor de ogen van een vol stadion. Dat probleem had German Benitez Giles niet, maar de Mexicaan werd toch danig verrast toen hij een doosje met de verlovingsring aan zijn bruid-to-be, Reyna Renteria, gaf. Overmand door emoties -Renteria had onmiddellijk door dat een huwelijk in de maak was- ging ze helemaal onderuit.

Renteria plaatste daarna het filmpje op Facebook, dat inmiddels meer dan 4 miljoen keer bekeken werd:

"Het was een uitgekiend magisch moment voor een huwelijksaanzoek, gevolgd door een kwak tegen de grond", aldus Renteria achteraf. Maar uiteindelijk kwam alles goed en ging ze maar al te graag in op het aanzoek: "Ik kijk ernaar uit. Toch kan ik het nog altijd niet geloven, maar ik ben gelukkig en voel me gezond." Ze zou wel geklaagd hebben over pijn aan de nek na de val.

Het koppel heeft intussen zijn internet-faam ook enigszins kunnen verzilveren. Een plaatselijke juwelier heeft hen immers gratis trouwringen beloofd.

Meest gelezen