Josje als "Belle", Jan Schepens als "Beest" in gelijknamige musical

Ex-K3-lid Josje Huisman en Jan Schepens gaan de hoofdrollen vertolken in de Vlaamse versie van de musical "Beauty and the beast". Ook onder anderen Barbara Dex, Peter Van de Velde en Eline De Munck zullen op de planken staan.

"Met "Beauty and the beast" willen we het begrip musical een nieuwe, moderne invulling geven, zonder daarbij te raken aan de kracht en magie van de originele musical uit 1994", zegt producent Yoshi Aesaert. "We zijn trots om met zo’n getalenteerde cast een productie als deze op poten te zetten. De bezoeker mag zich verwachten aan een totaalspektakel waarbij men al van bij de ingang wordt ondergedompeld in de sprookjesachtige wereld."

De regie is in handen van Christophe Ameye. Choreograaf Ish Ait Hamou - bekend van "So you think you can dance" - staat in voor de "Creatieve supervisie Choreografie & Staging".

De musical loopt vanaf 11 december in Flanders Expo in Gent.

Meest gelezen