Na de penis- en penetratietekening, nu ook de "anusmuur" in Brussel

Het centrum van Brussel is opnieuw een opmerkelijke muur rijker. Na de penis- en penetratieschildering is er nu ook een "anusmuur" opgedoken in het centrum, zo meldt Bruzz.

De bekende Zanussi-reclame aan de Steenkoolkaai – die binnenkort verdwijnt voor een bouwproject – werd aangepast zodat er enkel nog "anus" te lezen is. Onder de merknaam is ook een tekening terug te vinden, die ook niet bepaald iets aan de verbeelding overlaat.

De voorbije weken ontstond er in Brussel heel wat ophef over de "penistekening" in de Parklaan in Sint-Gillis. Het schepencollege oordeelde dat het werk moest worden verwijderd, maar daar zijn niet alle Brusselaars het mee eens. De "penetratieschildering" mag dan weer wel blijven.

Bij de drie werken is het niet duidelijk wie de maker is.

Meest gelezen