Pilootaflevering "Snowfall" van Adil El Arbi en Bilall Fallah opgepikt

De pilootaflevering van "Snowfall", die geregisseerd is door "Black"-regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, is opgepikt door de Amerikaanse zender FX Network. Dat meldt de manager van het regisseursduo.

"Snowfall" vertelt het verhaal van drie totaal verschillende personages tijdens het uitbreken van de crackepidemie in de jaren 80 in Los Angeles.

"Het is een enorme eer om als regisseurs mee aan de basis te liggen van een grote Amerikaanse reeks in Hollywood", zeggen de regisseurs. "Zonder de hulp van scenarist Dave Andron en producenten zoals John Singleton die "Boyz n' Da Hood" heeft gemaakt en Tommy Schlamme, het brein achter "The west wing", zou dit ons nooit zijn gelukt."

Binnenkort draait het duo de tweede aflevering van deze nieuwe dramareeks. Daarna beginnen ze aan de voorbereidingen van "Patser", hun nieuwe Belgische film.

Meest gelezen