Twee doden bij aanrijding tegen vlaggenmast in Poperinge

Bij een zwaar ongeval in het centrum van Poperinge zijn gisterenavond twee dertigers om het leven gekomen. Om nog onbekende reden zijn ze met hun motorfietsen tegen een vlaggenmast voor het Talbot House terechtgekomen. De Gasthuisstraat werd een tijdlang afgesloten.

Door de klap brak de vlaggenmast meteen middendoor. Eén van de slachtoffers was na de aanrijding op slag dood, een tweede werd nog gereanimeerd maar stierf ook ter plaatse. Een van de mannen droeg geen helm.

De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. Een verkeersdeskundige van het parket West-Vlaanderen, afdeling Ieper, onderzoekt de omstandigheden. De Gasthuisstraat werd daarvoor een tijdlang afgesloten. Uit de eerste vaststellingen blijkt wel al dat de lichte motorfiets in de verboden rijrichting reed.

Meest gelezen