Netflix kampt tijd met wereldwijde storing

De streaming-dienst Netflix kampte gisteravond een tijd met een wereldwijde storing. Dat heeft het Amerikaanse bedrijf zelf laten weten via Twitter. Niet iedereen werd getroffen door de storing, maar er kwamen wel meldingen over binnen uit verschillende Europese landen, de Verenigde Staten, Chili en Japan. Na ruim twee uur waren de problemen opgelost.
Sommige mensen konden zelfs niet inloggen.

Veel mensen konden gisteravond geen series of films afspelen via Netflix. Het bedrijf werkte enkele uren hard om het probleem op te lossen. 

De problemen begonnen aan het begin van de avond, onze tijd. De meeste mensen konden wel inloggen, maar geen video's bekijken. De oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Twitter

Op Twitter waren de reacties niet te tellen, en voor veel mensen leek het wel of de wereld aan het vergaan was. Niet iedereen vond het echter zo erg, en sommige mensen zagen er zelfs positieve kanten aan.

Meest gelezen