Live Nation laat ballonnetje op over Coldplay

Het ziet er sterk naar uit dat Coldplay naar België komt. De groep tweette vrijdag een bewegende gif met allerlei vlaggen en de Belgische kleuren zaten ertussen. Organisator Live Nation heeft vandaag de gif geretweet. De vraag die rest: wanneer komt Coldplay juist?

De tweet van Coldplay toont het jaargetal 2017 met de nul vervangen door een luchtballon. De ballon en het jaargetal nemen de kleuren aan van verschillende nationale vlaggen, waaronder die van België, Frankrijk, Italië en Zweden.

Nu Live Nation Belgium de tweet geretweet heeft met drie ballonnetjes bij, lijkt de kans erg groot dat de populaire groep rond Chris Martin volgend jaar ons land aandoet. Live Nation zelf was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

Coldplay had eerder al bekendgemaakt dat er een tournee volgt. De laatste keer dat de groep in België optrad, dateert van december 2011. Het Sportpaleis was toen in 40 minuten tijd uitverkocht.

Meest gelezen