Twee jongeren sterven in ongeval in Diepenbeek

In Diepenbeek zijn vanochtend twee mensen om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De bestuurder verloor de controle op een nat wegdek en botste met een hoge snelheid tegen een boom. Twee anderen raakten levensgevaarlijk gewond. Het gaat om jongeren tussen 21 en 25 jaar oud uit Maasmechelen.

Het ongeluk gebeurde rond 1.30 uur vannacht op de Boudewijnlaan (N702) in Diepenbeek. Door de klap brak het voertuig in twee stukken en kwam het in een gracht terecht.

De brandweer moest de vier inzittenden bevrijden. Twee van hen overleden ter plaatse, de twee andere slachtoffers zijn in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Aanvankelijk werd meegedeeld dat ook één van hen overleden was, maar dat blijkt een gevoelige communicatiefout te zijn. Beide slachtoffers verkeren nog steeds in kritieke toestand.

Het parket onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Meest gelezen