"De directrice heeft alleen maar een kopie gekregen"

Het was niet alleen een goed concert, het was ook een erg lang concert op 7 september van Bruce Springsteen. Meer dan 4 uur entertainde "the Boss" zijn publiek in Citizens Bank Park, Philadelphia. Wat dan weer niet zo goed uitkwam voor de 10-jarige Michael Fenerty, die daar samen met zijn vader was. Hij miste de volgende dag zijn eerste dag op school. De directrice had dan ook een speciale opdracht om dat goed te maken: een persoonlijk briefje van Springsteen zelf binnenbrengen. En dat lukte vader en zoon nu.

Vader Mike gaf de afgelopen dagen meer uitleg op de nieuwswebsite Philly en op tv-zender KTVQ: "Dat zijn optreden zo lang duurde, enerzijds vond ik dat geweldig, anderzijds, als ouder vond ik het verschrikkelijk. Ik kon hem wel vermoorden. Toen ik hoorde wat de oplossing was, een persoonlijk briefje, hebben mijn zoon en ik daar naartoe gewerkt."

Eind vorige week was Springsteen te gast in de plaatselijke bibliotheek om zijn boek voor te stellen. Mike: "Toen er een "meet and greet" georganiseerd werd, zijn we erop afgestapt. Aan de ingang moesten we alles wat we bijhadden afgeven, maar mijn zoon slaagde erin een pen en een stukje papier mee te smokkelen. Toen Springsteen en ik aan het praten waren, heeft mijn zoon hem dan gevraagd om een afwezigheidsattestje te schrijven."

"Springsteen heeft het briefje zelfs luidop voorgelezen voor het publiek. Iedereen applaudisseerde. De volgende dag heeft mijn zoon het briefje afgegeven aan de directrice, die er hartelijk om kon lachen. Maar hij heeft haar wel enkel maar een fotokopie gegeven."

lees ook