"Is er iemand ziek? Of misschien gestorven?"

Het was alleszins een leuk idee: een compilatie maken van de opvallendste beelden van Prins William en zijn gezin, die de afgelopen week een bezoek brachten aan Canada. Een bezoek dat volledig gedomineerd werd door de kinderen van William en Kate. Met de compilatie wilde het koppel De Canadezen bedanken voor hun gastvrijheid. Maar de uitwerking van het idee liet te wensen over en opmerkingen als "een In Memoriam" of "creepy" zijn schering en inslag.

Dat het filmpje zo negatief geëvalueerd wordt, heeft vooral te maken met de slow motion-techniek die gebruikt wordt, met beelden die een beetje onderbelicht zijn, en een muziekkeuze die vrij melancholisch klinkt:

Dat het sfeertje van de compilatievideo anders is dan het hoera-sfeertje van de afgelopen dagen, baarde kijkers de meeste zorgen. Er volgden dan ook opmerkingen als:

lees ook