"Hoe kan je er nu zo perfect uitzien?"

U wil wel, maar heeft toch uw twijfels. Fitnessen, het is niet iedereen automatisch gegeven. Meer dan waarschijnlijk zakt de moed u nog meer in de schoenen als u de 26-jarige Austin Raye en zijn vriendin Julian Daigre uit New Orleans, VS, bezig ziet. Beiden combineren fitness met acrobatische oefeningen, wat dan leidt tot een sportieve energie waar de meesten onder ons enkel van kunnen dromen. Wellicht daarom ook dat een compilatievideo van het koppel op Facebook in ruim één week tijd meer dan 28 miljoen keer bekeken werd.

Daigre: "We kijken wat rond en beslissen wat interessant, uitdagend en zo voordelig mogelijk is om als fitness te gebruiken. Het maakt het fitnessen in ieder geval veel plezanter."

Ook al zijn de reacties op het filmpje hoofdzakelijk positief, toch kunnen sommigen hun jaloezie niet onder stoelen of banken steken: "Verveelt dit koppel jullie ook zo? Want hoe kan je er nu zo perfect uitzien?" Of, "Wij slagen tenminste in het tegelijkertijd opeten van een pizza en kippenvleugels. Zouden zij dat ook kunnen?"

lees ook