Twee ongevallen aan mobiele werkplaatsen op snelweg

Vannacht zijn twee ongevallen gebeurd aan mobiele werkplaatsen: een aan de Kennedytunnel op de Antwerpse ring en een op de E34 in Turnhout. Op de E34 in de richting van Nederland is de weg nog steeds gedeeltelijk versperd.

Antwerpse ring

Aan de Kennedytunnel op de Antwerpse ring heeft een lichte vrachtwagen de signalisatie te laat opgemerkt. Hij reed met volle snelheid tegen een botsabsorbeerder. De chauffeur bleef daarbij ongedeerd.

E34

Op de E34 in Turnhout was het een vrachtwagenchauffeur van Spaanse nationaliteit die de mobiele werkplaats niet op tijd had gezien. Hij reed tegen twee botsabsorbeerders en belandde met zijn vrachtwagen in de berm. De man raakte lichtgewond. De E34 is nog steeds gedeeltelijk versperd in de richting van Nederland.