Want dieren zijn precies als mensen…

Vandaag mag u uw huisdier, of welk dier dan ook, weer eens extra in de watten leggen. Het is immers opnieuw Werelddierendag en dat mag uw beste vriend geweten hebben. Want die vrienden hebben soms meer gemeen met ons dan we denken. Ze durven zich bijvoorbeeld op skateboards wagen, kunnen een koelkast openen en spelen op de iPad. We selecteerden 8 filmpjes om aan te tonen dat dieren zelfs soms een beetje te veel op hun menselijke lotgenoten lijken. Maar was het niet Meneer De Uil die ooit zong: "Want dieren zijn precies als mensen…"?

Mens zit graag op de slee, dus zit de hond ook graag op de slee

Mens wuif naar de beer, dus wuift de beer ook naar de mens

Mens speelt met de iPad, dus speelt de kat ook met de iPad

Mens fietst, dus fietst de hond ook

Mens bespeelt de gitaar, dus bespeelt het paard ook de gitaar

Mens maakt graag muziek, dus maken honden ook graag muziek

Mens geniet van de zon met zonnebril, dus geniet het varken ook van zijn zonnebril

Mens fitnest, dus fitnest de hond ook

lees ook