50 Bieber-fans brengen nacht door aan Sportpaleis

Zo'n 50 fans van Justin Bieber, voornamelijk jonge tienermeisjes, hebben vannacht de kou getrotseerd buiten aan het Sportpaleis in Antwerpen. Ze willen op de eerste rij staan bij het concert vanavond.

De hype rond Justin Bieber mag dan al een tijdje gaan liggen zijn, de Canadese ster heeft nog steeds een pak fanatieke fans. Zowat 50 jonge "Beliebers" brachten de -best wel koude- nacht door voor het Sportpaleis.

De fans krijgen een volgnummer op hun hand, zodat er vanavond, wanneer de deuren opengaan, zeker geen discussie is. "We zijn om 17 uur gekomen, toen waren er niet veel mensen, ongeveer 10. Het was echt niet leuk om hier te slapen, want het was heel koud. Ik heb ongeveer 3 uur geslapen. Maar de meisjes zijn heel blij om hier te zijn. Ze waren aan het zingen en aan het dansen", zegt hevige fan Morgane.

De politie kwam even ter plaatse, maar liet de jongeren uiteindelijk hun zin doen. In theorie konden ze opgepakt worden voor het verstoren van de openbare orde. De politie noemt het kamperen "ten zeerste af te raden".

Bieber staat vanavond en ook morgenavond in het Sportpaleis met zijn "Purpose World Tour".