Charles Bradley schrapt tournee door maagkanker

Charles Bradley zet zijn tournee stop. Bij de 67-jarige Amerikaanse soulzanger is maagkanker vastgesteld. Zijn optreden in Antwerpen in december gaat dus niet door.
YMDI

Bradley had recent al enkele concerten geannuleerd door gezondheidsproblemen. Nu blijkt uit een mededeling op Facebook dat er bij de zanger maagkanker is vastgesteld. "Ik krijg de best mogelijke medische verzorging en we zijn allemaal extreem optimistisch. Ik zal hiertegen vechten zoals ik gevochten heb tegen de vele andere obstakels in mijn leven."

Op de planning van Bradley stonden dit najaar concerten in Noord-Amerika en Europa. Op 5 december was er normaal gezien een optreden in De Roma in Borgerhout. Dat gaat dus niet door. De zanger, die eerder dit jaar het album "Changes" uitbracht, heeft er al een uitgebreide tournee opzitten. In ons land speelde hij deze zomer op Cactus in Brugge en Les Ardentes in Luik.