Mysterieuze website brengt hoofd Daft Punk-fans op hol

Komt er volgend jaar opnieuw een tournee van Daft Punk? Fans van het Franse elektronische duo zijn overtuigd van wel, na het plotselinge verschijnen van een nieuwe website met daarop enkel het woord ALIVE.

Volgens de fans gaat het om een verwijzing naar de twee live albums van het duo, "Alive 1997" en "Alive 2007", die verschenen na de respectievelijke wereldtournees. Daft Punk verschijnt zelden in het openbaar en liet tot nog toe telkens tien jaar tussen elke tournee. Het lijkt dan ook logisch dat er in 2017 een nieuwe show komt.

Sommige die-hard fans gaan nog een stapje verder. Zij verwijzen naar de html van de mysterieuze website, die volgens hen de lengte- en breedtegraden van de steden bevat die Daft Punk tijdens de tournee zou aandoen.

Het is wachten op 27 oktober. Dan zou het nieuws bekendgemaakt worden, stellen de fans die verwijzen naar de woorden "WAKE DATE 2016-10-27" die eveneens in de html staan. Wordt ongetwijfeld vervolgd.