Tomas De Soete tijdelijk aan de slag bij "De ideale wereld"

Radio- en televisiemaker Tomas De Soete is sinds kort aan de slag bij "De ideale wereld". Het gaat om een tijdelijke opdracht, "in afwachting van de volgende fase van zijn nieuwe programma".
© VRT JOKKO

Tomas De Soete presenteerde vorig jaar in juni samen met Freek Braeckman de laatste aflevering van "Café Corsari". Sindsdien bleef het op televisiegebied stil rond de man.

Braeckman is binnenkort opnieuw op televisie te zien met het programma "Truken van de foor", maar ook De Soete heeft een programma in de pijplijn zitten. In afwachting daarvan werkt hij op de redactie van "De ideale wereld", zo konden opmerkzame kijkers van het programma deze week zien tijdens een filmpje. Het gaat om een job achter de schermen, verduidelijkt VRT-woordvoerder Hans Van Goethem. "Tomas wacht op de volgende fase van zijn programma en in tussentijd is hij tijdelijk aan de slag bij "De ideale wereld". Noem het gerust een creatieve uitwisseling."