"Britney, je maakt me verlegen"

Daar rij je dan, op je motor, in het Londense verkeer, als je plots wordt opgemerkt door Britney Spears. Die is blijkbaar zodanig onder de indruk dat ze een filmpje van de "hot crush"/motorrijder op haar Instagrampagina publiceert. Het filmpje werd daar al snel meer dan 700.000 keer bekeken. Uiteindelijk bleek het om Phil Lupton, een 46-jarige vader van 2 dochters, uit Kingston Upon Thames, Engeland, te gaan.

Op nieuwswebsite Daily Mail en lifestylewebsite Cosmopolitan vertelde Lupton dat hij zich geflatteerd voelt door de aandacht, maar ook niet meer dan dat: "Wat moet ik daar nu eigenlijk op zeggen? Eerlijk waar, ik heb geen enkele verwachting. Ze heeft gewoon iemand toevallig gezien, en dat was ik dan. Mijn collega’s op het werk hadden me onmiddellijk herkend."

"Ik denk dat ze eerder voor het totaalbeeld gevallen is dan voor mij. Ze kon me immers niet zien. Ik had een helm op en droeg een donkere bril."

"Hoe vaak gebeurt het dat je door iemand die internationaal zo bekend is, wordt uitgekozen en dat de vinger in jouw richting wijst? Het lijkt alsof je de loterij wint, zonder dat er een geldprijs aan vasthangt."

"Ik ben nu een wereldwijd fenomeen en kan niet echt vatten wat dat betekent. En wat Britney betreft, ik vind haar aantrekkelijk, maar ik zou nooit het leven willen leiden dat zij leidt. Maar goed, in dit geval maakt ze me verlegen."

lees ook