"Idioot" Sarah laat zwaaiende Paul D'Hoore op heup tatoeëren

Sarah Vandeursen - alias Kenji Minogue - gaat voortaan door het leven met financieel expert Paul D'Hoore op haar heup. Voor het Vier-programma "De idioten" liet ze een tekening van de man tatoeëren door niemand minder dan Jelle De Beule.

In het programma "De idioten" gaat Vandeursen samen met collega Pedro Elias de meest bijzondere uitdagingen aan. In de aflevering van gisteren was Jelle De Beule te gast die graag wilde weten of tekenaars ook tattoo's kunnen plaatsen. De sidekick van "De ideale wereld" - die zelf ook tekenaar is - mocht het van het duo uittesten op hun eigen lichaam. Na een spoedcursus, weliswaar.

De twee moesten enkel nog een geschikte tekening vinden. Voor Vandeursen was de keuze snel gemaakt. Zij ging voor een plaatje waarop Paul D'Hoore - de financiële journalist van "VTM Nieuws" - staat te zwaaien achter een struikje.

"Een jaar geleden zat ik bij Woestijnvis naar de opname van "De slimste mens ter wereld" te kijken en Paul D'Hoore liep daar rond", zegt de presentatrice in Het Nieuwsblad. "Uitgerekend toen was ik met vrienden over tattoos bezig. Ik heb toen gezegd dat ik nog het liefst van al een geschifte tattoo met D'Hoore zou laten zetten als het er ooit van zou komen. Ik ben er extreem gelukkig mee, want hij is heel gelijkend. Ik zou op mijn andere heup nu graag een tattoo van Jean Bosco Safari of Coco Junior willen."

Pedro Elias krabbelde aanvankelijk wat terug, maar liet uiteindelijk toch een "stilleven van een hangende fazant" op zijn arm zetten.

En voor wie er nog aan zou twijfelen: de tattoo is wel degelijk écht, zo bevestigen ze bij Vier aan onze redactie.

lees ook