Vuilbekkende Trump: "Als je een ster bent, laten vrouwen je doen"

De website van The Washington Post heeft de hand kunnen leggen op een videofilmpje uit 2005. Daarop is te horen hoe Donald Trump opschept over hoe hij vrouwen versiert. De opname is gemaakt op een tourbus, op weg naar een ontmoeting met een soap-actrice. Blijkbaar had Trump niet door dat er een opnamemicro in de bus aan stond.

"Als je een ster bent, laten ze je doen", snoeft Trump tegen zijn gesprekspartner. Hij vertelt ook over een mislukte poging om een vrouw te verleiden. "Ik probeerde, maar het is mij niet gelukt. Ik geef het toe", zegt hij. "Ik probeerde haar te neuken. Ze was getrouwd", schept hij op. "Ik probeerde haar te verleiden alsof ze een hoer was, maar het lukte niet."

Verder hoor je Trump nog allerlei weinig subtiele details geven van hoe hij vrouwen benadert.

Even later wordt hij opgewacht door een soap-actrice. "Ik moet enkele muntjes eten. Je weet maar nooit dat ik haar begin te kussen", klinkt het snoevend. "Je weet dat ik automatisch aangetrokken ben tot mooie vrouwen. Ik begin hen gewoon te kussen. Het is als een magneet. Ik kus gewoon. Ik hou me niet in. En als je een ster bent, laten ze dat toe. Je kan alles doen wat je wil." Daarop volgt een vrij gedetailleerde beschrijving over wat hij met "alles" bedoelt.

Het filmpje komt naar boven op een vrij vervelend moment voor Donald Trump, twee dagen voor het tweede presidentieel debat. Als Republikeins presidentskandidaat heeft hij zijn Democratische opponente al meermaals onder vuur genomen met de liederlijke levenswandel van haar echtgenoot Bill Clinton.