Zijn de haren van Trump oranje of niet?

Kinderen zeggen wat ze denken, ongefilterd uiten ze hun gedachten. Dat kan soms tot grappige situaties leiden. Dat mocht nu ook presidentskandidaat Donald Trump ondervinden, toen hij een bezoek bracht aan een lagere school in Las Vegas. Al was het dan weer niet zo verwonderlijk dat het over zijn opvallende haardos ging.

Het was journaliste Jennifer Jacobs die de opmerkelijke conversatie tussen 2 leerlingen in alle commotie kon optekenen. Commotie was er wel, vooral omdat een andere leerling maar bleef herhalen: "I’m nervous".

Tussen alle kabaal kon je plots een leerlinge horen zeggen: "Ik wil zijn haren aanraken, omdat ze oranje van kleur zijn." Waarop ze prompt, na bestudering wellicht van Trumps haren, een antwoord kreeg van een vriendinnetje: "Zie je wel Anna, ik heb jou toch verteld dat zijn haren niet oranje waren." Einde discussie dus.

lees ook