"Blij dat ik mijn vleugeltjes weer mag aantrekken"

De succesvolle internationale musical "Peter Pan, the never ending story" keert tijdens de eindejaarsperiode even terug naar België. Silvy De Bie vertolkt opnieuw het elfje Tinker Bell. "Het wordt wel weer even trainen", zegt ze.

"Peter Pan, the never ending story", was vier jaar geleden al te zien, toen in Vorst. In de eindejaarsperiode keert de musical op 28, 29 en 30 december terug naar de Stadsschouwburg Antwerpen.

Silvy De Bie is blij dat ze nog eens in de huid van Tinker Bell mag kruipen. "Ik heb niets dan positieve herinneringen aan die periode", zegt ze. Het wordt wel weer even trainen om het zingen van "You raise me up" in combinatie met het vliegen onder de knie te krijgen, maar dat heb ik er natuurlijk graag voor over."

"Peter Pan, the never ending story" werd gecreëerd in 2012 en lokte in België meer dan 170.000 bezoekers. De show was ook zien in het Verenigd Koninkrijk, Dubai, Singapore, Taipei, Doha en Abu Dhabi. In Singapore werd de arena-versie aangepast naar een theaterversie en het is die versie die in december in Antwerpen te zien zal zijn.