Trump: "Is mijn dochter een knap wijf? Ja!"

Nu de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump de wind van voren krijgt in verband met seksistische uitspraken uit 2005, duiken nieuwe opnames op waarin hij zich in weinig flatterende bewoordingen uitlaat over zijn eigen dochter. De opnames dateren uit 2004 en 2006.

Donald Trump was een graag geziene gast bij radiopresentator Howard Allen Stern, en dat had alles te maken met zijn reputatie dat hij niet verlegen was om een straffe uitspraak te doen over vrouwen.

In 2006 laat Stern zich in zijn programma ontvallen dat Ivanka Trump er "voluptueuzer dan ooit uit ziet. Hij vraagt zich af of ze borstimplantaten heeft. Donald Trump voelt geen enkele gène om hier wat dieper op in te gaan. "Ze heeft er altijd wat voluptueus uit gezien", antwoordt hij.

In 2004 vraagt Stern in een ander interview of hij Ivanka "een knap wijf" (a piece of ass, nvdr.) mag noemen. "Ja geen probleem", luidt het antwoord van Trump.

Het lijkt erop alsof dat de lijken uit het verleden uit de kast vallen voor Donald Trump. De Republikeinse presidentskandidaat was al berucht wegens zijn weinig genuanceerde en agressieve uitspraken, maar een filmpje met seksistische vuilbekkerij dat eergisteren opdook, heeft zijn blazoen nog verder besmeurd. 

U kan de opnames uit 2004 en 2006 beluisteren via de website van CNN.