Gert Verhulst gaat exclusief voor Vier werken

Gert Verhulst gaat exclusief voor Vier werken. Dat zegt hij vandaag in Het Laatste Nieuws en De Morgen en het nieuws is bevestigd aan onze redactie. "Dit is voor mij de meest uitdagende zender van Vlaanderen", zegt de baas van Studio 100 die al aan verschillende programma's voor de commerciële zender werkt.

Verhulst heeft bij Vier een exclusiviteitscontract voor lange termijn. Hij werkt al aan verschillende programma's voor de commerciële zender, maar meer details wil Vier daarover niet bekendmaken.

Verhulst had al zijn eigen show op kookzender Njam! (foto) en was te zien als jurylid in "K3 zoekt K3" en "Mijn pop-uprestaurant". Momenteel presenteert hij op VTM "Het grootste licht". Op Vier presenteerde hij al twee seizoenen van "Het zijn net mensen" en vorig jaar nam hij deel aan de populaire quiz "De slimste mens ter wereld". Zijn tv-carrière begon bij de openbare omroep. Hij begon er in 1987 als omroeper en was daarna te zien in "Samson en Gert". Hij presenteerde er ook vijf jaar "Zeg 'ns euh".

"Nu kies ik er bewust voor om mij ei te leggen bij Vier", zegt hij in de krant. "Als presentator zal ik de komende jaren resoluut mijn schouders zetten onder meerdere nieuwe programma's. Ik heb hier niet zomaar voor gekozen: dit is voor mij de meest uitdagende zender in Vlaanderen. Het is de perfecte omgeving waar ik voluit mijn ding kan doen en mezelf kan zijn."

Vanaf volgend jaar zullen er op de zender nieuwe programma's met Gert Verhulst te zien zijn.