"Mijn vrouw koopt mijn kleren"

Volgens sommige nieuwsmedia is de trui op een aantal plaatsen intussen uitverkocht. Dat allemaal dankzij Ken Bone uit St. Louis, VS, die tijdens het tweede debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton vestimentair alle aandacht naar zich toe trok. "The man in the red sweater" domineerde de afgelopen 24 uur dan ook sociale media. En dat lag niet alleen aan zijn rode trui blijkbaar. Want, toen Jimmy Kimmel hem tijdens zijn programma vroeg of hij wel besefte hoe schattig hij was, antwoordde hij met: "Zeker en vast!"

Bone leek alvast erg verrast door alle media-aandacht: "We moesten onze gsm afzetten tijdens de uitzending. Toen ik daarna naar mijn auto stapte, zette ik hem op en plots bleek ik een paar duizend berichten te hebben gemist. Ik besefte onmiddellijk dat vandaag een lange dag zou worden."

"Ik vind het fantastisch dat mijn fans zich nu 'boneheads' (uitskuikens, nvdr) noemen. Zo noem ik mijn hele familie al hun hele leven lang."

"Eigenlijk had ik een olijfkleurig pak moeten dragen tijdens de uitzending. Een pak dat mijn opa jaren geleden samen met mij gekozen had. Ik dacht: "Mijn grootvader zou zo trots zijn op mij, mocht ik dit maatpak dragen." Maar doorheen de jaren ben ik blijkbaar wat dikker geworden. Toen ik mijn auto instapte, scheurde de achterkant van mijn broek. En kapot was mijn olijfkleurig pak. Ik moest bijgevolg een snelle vestimentaire ingreep doen. En zoals bij alle belangrijke Amerikanen, het is mijn vrouw die mijn kleren koopt."

"Ik ben in de uitzending geraakt als iemand die nog niet weet op wie hij gaat stemmen. En het heeft niet geholpen. Ik weet het nu helemaal niet meer. Normaal weet ik wel op wie te stemmen, maar dit is zo’n negatieve politieke tijd. Al dat negativisme. Terwijl ik me eerder op positieve zaken focus. Maar geen van beide kandidaten hebben me die aangeboden."

Hier beneden kunt u een paar opmerkelijke tweets over Bone vinden:

lees ook

    Meest gelezen