Brusselse Wettunnel en Jubelparktunnel weer open voor verkeer

De Wettunnel en de Jubelparktunnel in Brussel zijn deze middag rond 13.40 uur opnieuw opengesteld voor het verkeer. Dat meldt Brussel Mobiliteit.

De Wettunnel in Brussel werd rond het middaguur afgesloten voor het verkeer richting centrum, omdat er aan het eind van de tunnel een scheur in het wegdek was vastgesteld. Ook de Jubelparktunnel, die in het verlengde van de Wettunnel ligt, werd afgesloten voor het verkeer.

"Intussen zijn de tunnels weer volledig open", zegt Inge Paemen, de woordvoerster van Brussel Mobiliteit. "De scheur in het wegdek werd voorlopig met koud asfalt gedicht. Vannacht zal dan een grondige herstelling plaatsvinden."

Het sluiten van de tunnels heeft slechts beperkte verkeershinder opgeleverd, zo zegt Paemen nog. "Er was wel een kleine file, maar gelukkig heeft dit zich niet tijdens de ochtendspits voorgedaan."