Ginger Spice verwacht tweede kindje

Voormalig Spice Girl Geri Halliwell (44) is voor de tweede keer zwanger. Met een veelzeggende foto op Instagram heeft de Britse haar zwangerschap aangekondigd. Het wordt haar eerste kindje met haar echtgenoot Christian Horner (42).
Het koppel Halliwell-Horner kort na hun verloving in 2014

Met een ruwe schets van een zwangere cartoonfiguur, met daarbij het bijschrift "God bless Mother Nature #mamaspice"  verkondigde Halliwell het nieuws van haar zwangerschap op Instagram. De boodschap verwijst met een subtiele knipoog naar haar verleden als "Ginger Spice" bij de iconische meidengroep de Spice Girls. De zin "God bless Mother Nature" komt dan weer uit "It's raining men", de cover waarmee Halliwell in 2001 een grote solohit scoorde.

Het wordt het eerste kind van Halliwell met haar man Christian Horner, met wie ze vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Halliwell heeft al een dochter van 10, Bluebell, uit een eerdere relatie. Horner heeft een dochter en twee stiefzoons.