Janet Jackson (50) verwacht eerste kind

De Amerikaanse zangeres Janet Jackson (50) heeft de aanzwellende geruchten rond een mogelijke zwangerschap bevestigd. In het Amerikaanse magazine People toont ze voor het eerst haar zwangere buik. Het wordt Jacksons eerste kindje.

People pakt naast een exclusief interview uit met een foto waar de bedekte zwangerschapsbuik van Jackson te zien is in een strakke, witte jurk. Daarmee bevestigt de zangeres voor het eerst officieel de hardnekkige geruchten die al even de ronde deden.

"We danken God voor zijn zegen", zo zegt ze over haar eerste zwangerschap. Wanneer de zangeres haar eerste kindje zou verwelkomen, is niet duidelijk. Vader van het kind is Jacksons derde echtgenoot Wissam Al Mana (41), met wie ze in 2012 in het huwelijksbootje stapte. Ook voor hem wordt het zijn eerste kind.

De eerste geruchten over een zwangerschap begonnen te circuleren in april, toen Jackson besliste om haar "Unbreakable Tour" af te breken om zich te concentreren op haar gezinsleven. Ook het optreden dat op 3 mei in het Sportpaleis had moeten plaatsvinden, werd geannuleerd. Op een nieuwe datum voor de concertenreeks was het even wachten, en nu is duidelijk waarom.